torek, 3. marec 2015

Prvi znanilci pomladi, poganjalček in OKP torbica za poganjalčka

Kakor hitro se začne narava prebujati in opazimo prve znanilce pomladi, je naša obvezna oprema poganjalček. Tokrat smo se odpravili nabirat zvončke in še dobro, da smo imeli zraven OKP (Otroci kuhajo in pečejo) torbico za poganjalčka v katero smo jih odložili, kajti bilo jih je ogromnooooo. ;) Kljub vetru smo uživali na svežem zraku in Aljaž je med vožnjo "pokuril" vso energijo. 

Ko gledam slike kar ne morem verjeti, kako velika sta že oba otroka. In pa Zara hodi. Hodi!
Spet se pritožujem kako hitro gre čas.























Aljažu se je zdelo zelo pomembno, da si pospravi pijačo v svojo torbico, da slučajno ne bo žejen med vožnjo s poganjalčkom. Potem je nekako skombiniral in si v torbico pospravil še zvončke. Pa je prelagal stvari ven in noter in nas spraševal, če je še kaj takega kar bi lahko dali noter. Najbrž je imel v mislih kakšen prigrizek. Tudi to bi lahko našlo prostor v njegovi torbici, recimo piškoti, suho sadje ali kakšna banana. Torbica za poganjalčka se je torej izkazala za, ne samo luštno, ampak tudi zelo uporabno in koristno. V njo bi lahko spravili tudi druge predmete, ki jih najdemo v naravi, na primer storže, kamne, želode, liste ipd. Uporabila bi jo lahko tudi na Zarinem trikolesniku ali vozičku in kasneje jo lahko prestavimo na kolo ter jo tako uporabljamo več let. 

Unikatne, kvalitetne in v Sloveniji izdelane izdelke (takšne imamo najraje) iz blaga, kot so torbica za poganjalčka, kuharski kompleti za otroke, vrečke idr. najdete na spletni strani Otroci kuhajo in pečejo ali na njihovi facebook strani. Torej TUKAJ in TUKAJ. ;)

Z ljubeznijo, Mama.

Ni komentarjev:

Objavite komentar