petek, 27. februar 2015

Map'ca to go za vrečke zaposljivke

Zelo sem bila vesela, ko sem naletela na facebook stran ENIDA unique, ker sem že nekaj časa iskala trpežnejšo vrečko zaposljivko. Takšno vrečko, ki bi prenesla večkratno uporabo in se ne bi uničila pod majhnimi in radovednimi prstki. Moje plastične vrečke zaposljivke, narejene iz gospodinjskih vrečk za zamrzovanje, žal niso bile dolgo obstojne in jih je bilo potrebno velikokrat zamenjati. Pod imenom ENIDA unique se "skriva" ustvarjalka in mamica Maja, ki izdeluje simpatično Map'co to go. Gre za torbico iz blaga z mapicami, ki so idealne za vrečke zaposljivke, ki jih tako rada pripravljam za otroka. Na voljo je v dveh različnih velikostih, A4 in A5, in jo je mogoče naročiti z različnimi vzorci blaga ter aplikacijami.


Map'ca to go je torej primerna za različne aktivnosti, ki jih lahko vzamete s sabo na pot. Koristna je v avtu, na letalu, na izletih, potovanjih, v restavracijah, čakalnicah, bolnišnicah, na obiskih, kjer nimajo drugih igrač in se otroci dolgočasijo ipd. V njo lahko shranite aktivnosti, ki ste jih pripravili sami (veliko idej najdete na mojem blogu) ali pa kupljene aktivnosti in igrače, kot so sestavljanke, pobarvanke, barvice, kakšen zvezek in nalepke itd. 








V pripravi imam štiri nove vrečke zaposljivke, ki vam jih kmalu predstavim in še eno posebno vrečko zaposljivko, ki je nastala v sodelovanju z ENIDA unique. ;) Upam, da vam bo kakšna ideja koristila na prihajajočih pomladnih izletih in poletnih potovanjih.

Z ljubeznijo, Mama.

4 komentarji:

  1. Super ideja in zelo uporabne mapce :) Majhni delčki se sicer tako hitro porazgubijo.

    OdgovoriIzbriši
  2. Res fina mapca :) Me pa zanima kje ste kupili mapce, ki so notri, ker niso tiste "klasične". Hvala...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Map'co to go je možno naročiti pri ustvarjalki Enida Unique, ki naredi tudi notranjost, torej prišije tudi te plastične mapice, ki so trše in se ne uničijo tako zlahka. V objavi je povezava do njene Facebook strani, kjer si lahko preberete več o Map'ci, lahko pa jo tudi kontaktirate, da vam pove kaj več. ;) Lp.

      Izbriši