petek, 17. april 2015

Knjiga tedna: Letni časi (Moja prva enciklopedija)

Vsak četrtek izide Pujeva enciklopedija oziroma Moja prva enciklopedija (z medvedkom Pujem in njegovimi prijatelji). Včeraj je izšel 12. del z naslovom Letni časi, ki se lepo dopolnjuje z aktivnostmi in igrarijami zadnjih nekaj dni in tednov. Aljažu so enciklopedije zelo zanimive, zato imamo doma vse dele Pujeve enciklopedije, ki so do zdaj izšli in smo vsakega že nekajkrat prebrali. Veliko se nauči, v njih najdemo odgovore tudi na tista njegova vprašanja, na katera midva ne znava odgovoriti, bogati svoj besedni zaklad, z njihovo pomočjo lahko tudi prireja ali opazuje fotografije in se tako zaposli za kar nekaj časa ipd.


Z ljubeznijo, Mama.

6 komentarjev:

  1. Ste potem zadovoljni s temi enciklopedijami? Ker sem jih jaz tudi že gledala, za nakup se pa še nisem odločila ...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Smo zadovoljni. Doma smo imeli že kar nekaj enciklopedij, ampak ga nobena ni pritegnila tako kot ta. Najbrž zato, ker je pisana za res najmlajše bralce in zato zanimiva tudi triletnikom. Tudi fotografije so zelo lepe. Za šolarje pa je po moje že premalo "zahtevna".

      Izbriši
  2. Moj bo letos star tri leta, mu ne bo prezahtevna?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Po moje ne, ker je napisana zelo poljudno in ko starši beremo lahko itak še posplošimo, če vidimo, da otrok izgublja zanimanje in povzamemo napisano. Aljaž je bil januarja tri leta.

      Izbriši
  3. Kje pa se kupi te enciklopedije? Se mi zdi, da bi bile za nas tudi zanimive. Smo stari šele dobri dve leti in nimamo doma še nobene enciklopedije. Razmišljam pa že dlje časa o nakupu kakšne otroške pa kar nisem vedela kakšno bi.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vsak četrtek izzide nov del in se lahko kupi na bencinskih črpalkah, v trafikah, na pošti... Poglejte tukaj za več info: http://www.pujevaenciklopedija.si/.

      Lp.

      Izbriši