petek, 6. marec 2015

Mama svetuje mami: Izmenjajte si vrečke zaposljivke

Mame smo velikokrat zelo zaposlene in včasih težko najdemo čas, da bi pripravile veliko različnih aktivnosti za svoje otroke. No, včasih ni niti toliko časa in energije, da bi karkoli pripravile in tudi to je v redu. Kadar pa bi želele zaposliti svoje malčke, ki se hitro naveličajo enakih aktivnosti, a ni časa za priprave, pa si lahko vrečke zaposljivke preprosto izmenjate s prijateljicami.


Če imate dobre prijateljice, ki so hkrati mame približno enako starim otrokom, se lahko dogovorite, da vsaka izdela kakšno vrečko zaposljivko, ki si jo po nekaj časa uporabe izmenjate med seboj. Več je prijateljic, več je izmenjav. Tako prihranite čas, otroci pa imajo na voljo različne aktivnosti in igre, ki jih lahko uporabite ob različnih priložnostih.  Takšno izmenjavo lahko organizirate pri kakšni prijateljici doma, kjer se lahko otroci še hkrati poigrajo, mame pa poklepetajo in morda izmenjajo še kakšno dobro idejo ali nasvet. ;)

Če se odločite za nakup Map'ce to go v kateri je dovolj prostora za štiri vrečke zaposljivke, si izmenjate kar Map'ce in otrok ima na voljo štiri popolnoma nove vrečke zaposljivke, ki si jih kasneje spet izmenjate.

Takšne izmenjave med mamicami so vedno dobrodošle! Izmenjate si lahko tudi igrače, oblačila, knjige ipd. Zakaj bi kupovali nove in nove stvari ter porabljali čas in denar?!

Z ljubeznijo, Mama.

Ni komentarjev:

Objavite komentar