torek, 19. maj 2015

Mama svetuje mami: Nepogrešljive poletne potrebščine

Tokrat bi rada omenila nekaj nepogrešljivih poletnih potrebščin za otroke, brez katerih se, v poletnem času, nikoli ne odpravimo od doma. Gre za izdelke, ki smo jih preizkusili in s katerimi smo zadovoljni.


1. KLOBUČEK ali šilt kapa.
2. Sončna očala BABIATORS. Ta uporablja Aljaž kakšno leto in se super obnesejo (nosi jih občasno, ampak jih moramo imeti vedno s sabo). Zara jih še nima, najbrž jih bo dobila po drugem letu starosti.
3. Sončna krema SOLEO ORGANICS.
4. Sandali. Zara uporablja SALTWATER, Aljaž pa TEVA (všeč so mi tudi NEXT sandali, ki jih ima na sebi TUKAJ). Saltwater in Teva so klasika pri kateri res ne moreš zgrešit. Pri Saltwater sandalu mi je všeč to, da jih lahko operem v pralnem stroju oziroma jih lahko nosi v vodi, kar jih tudi je (v prej omenjeni objavi). Vse preizkušeno. ;)
5. Steklenička z vodo. Tukaj nimam najljubše, ampak uporabljamo, kar mi pride pod roko (bom vesela kakšnega namiga, katera je vaša najljubša in zakaj), preizkusili smo Aladdin, Skip Hop, Tommee Tippee, Avent idr. Dobila pa sem že namig, da moram "nujno" preizkusiti še Camelbak.

To je nekako naših top pet izdelkov za poletje, ki jih največ uporabljamo. Če gremo na igrišče, si radi vzamemo zraven še kakšne krede, milne mehurčke, žoge, piknik odejo ipd. Vedno pa nas spremlja tudi previjalna torba.

Z ljubeznijo, Mama.

Ni komentarjev:

Objavite komentar