ponedeljek, 13. oktober 2014

Izlet na Pohorje in v Maribor

Ta vikend smo se trudili maksimalno izkoristiti sonček in svež jesenski zrak. Ko je zunaj takšno vreme se pri nas svet ustavi, ne pospravljamo in nič pomembnega ne počnemo, ampak se odpravimo v naravo ali na izlet. Soboto sem preživela sama z otrokoma na otroškem živ žavu-u in na kostanjevem pikniku v bližini našega doma.


Otroški živ žav.

Nedeljo pa smo izkoristili za izlet na Pohorje in v Maribor. Maribor je postal naša priljubljena nedeljska izletna točka, ker nam je zelo všeč mestni park in Aljaž tam uživa v vožnji s poganjalčkom. Na Pohroje smo se odpravili z gondolo, kar je že samo po sebi dovolj zanimivo, da bi lahko kar tukaj zaključili dan. :D Navdušenje Aljaža in Zare, ki je uživala v kengurujčku je vsem polepšalo dan. Na vrhu se je Aljaž igral na igralih, naredili smo kratki sprehod in opazovali konje v bližini. Potem spet z gondolo v dolino in obvezen postanek v Pohorski kavarni. Njaaaaaami. V Mariboru smo se sprehodili čez mesto, obiskali mestni park, igrala, ribnik itd. Ni lepšega kot sonček in jesensko listje, za zaključek pa še pečeni kostanji. Popona nedelja z mojimi najdražjimi. <3 Tako si jaz napolnim baterije.

 
 
Kostanji. <3







Naj omenim, da Zari trenutno rastejo zobki in poje zelo malo. Ampak, ko vidi mandarine in kostanje pa ni nihče bolj navdušen (s takšno hrano pri dojenčkih, seveda, ne pretiravamo). Jesenska navdušenka po mamici.

Z ljubeznijo, Mama.

Ni komentarjev:

Objavite komentar